28th June 2014

Post with 1 note

Lee dong wook is such a charming guy. I have to say that he is so lovely. Gawdd! If you see him for the first time you might think he is an ok guy. I mean like regular normal normal guy. But the more you see him… You’ll get attracted to him. Hahaha just kidding. Maybe it’s just just me. But, oh!! I really like him! I want to meet him so badly, you know. Just to say hi or say “whatsup, oppa?” Bahahahhaha

Zzzzzz. Wth am I thinking?

But anyway, Ramadan Mubarak my dear friends!!! Maaf ya kalau Ada salah-salah. Masa mau puasa masih Ada rasa benci, kesal, atau dendam. enggak nikmat Nanti puasanya, ya toh? So, maafkan aku yakkk! And I hope you guys have an awesome Ramadan, yes?! it’s gonna be amazing, insha’Allah!!! I’m so excited!!!! Let’s do this!!!

26th June 2014

Post

Boooyaaaah!
Julius Randel going to LA Lakers and James Young going to Boston Celtics! What a great NBA Draft! I’m so pumped!! Can’t wait to see them play in NBA next season!

Oh and.. The World Cup this year had driving crazy…. For some reason. There were too many surprises.
Who are you guys rooting for?
Well, for me, I want Germany to win it all. But I think Netherlands is good and Brazil is also good. Hahahhaa so I don’t really care who’s going to win.

I think it will be so boring when the World Cup is done. No basketball. No soccer. only baseball or softball. Ah! Give me something fun!!!

23rd June 2014

Photo

I got an early birthday card from hallmark. That’s sweet!! 💕

I got an early birthday card from hallmark. That’s sweet!! 💕

23rd June 2014

Chat

  • Bang ayen: ci, ngapo ado bupati yang bapak-bapak yo?
  • Aku: hah?
  • Bang ayen: kan seharusnyo bupati untuk ibu-ibu, kalo pakpati baru untuk bapak-bapak.
  • *smh*
  • Sometimes bang ayen memanglah garing. Hahaha

22nd June 2014

Audio post

My new sounds: my older brother recited surah al-waqiah 75-96

Source: SoundCloud / 222cats

19th June 2014

Post

So, who we have left now? Sunny, yuri, Jessica, hyeyeon, and baby seohyun.

SNSD DAEBAK!!!

Congrats to kid-leader-taeyeon. LOL!! Good choice… (Am I being sarcastic? I think not) hahaha. I kennot! I kennot!

*puk puk fans baekhyun and taeyeon*

Life must go on…
Bahahahahhahahaha


Now,
I’m curios about my baby-unie-seohyun. She is my favorite out of all the members. I love her since I know SNSD and I love her because of her awesome personality. So, I’m waiting your bf to be revile too, baby-unie. Hohohohoo :p

19th June 2014

Quote reblogged from Welcome! with 526 notes

That moment when you are more excited to see SM’s explanation than about the possibility of Taeyeon-Baekhyun couple.
Every K-pop Fan that knows how SM explains dating rumors (via kpoptimeout)

LOL!!! That’s me every time SNSD rumor blows up! :))

18th June 2014

Photo

Beberapa hari yang lalu, aku sama mama ke grocery store. Ternyata, Ada jual ulekan di sini. Yaelah, berat-beratin dan niat banget bawa dari Indonesia 2 tahun yg lalu, Terus pas baru mau dipake udah pecah, karena palsu. Ternyata tuh ulekannya tidak terbuat dari batu asli, melainkan terbuat Dari semen. Jahat banget ya yg jual. Padahal udah aku Tanya sebelum beli, “Ibu, ini batu asli kan?” Ibunya jawab,”iya. Pastinya!” 

Zzzzzz

Tau gitu enakan aku beli di sini Aja ya! 
But, anyway.. Hambil hikmahnya aja. Untung-untung dapat pengalaman dan pelajaran Terus juga bisa ngasih rezeki sedikit buat yang jual. 

So, hati-hati ya Teman-teman Kalo mau beli ulekan! Hehehe

xoxo

Beberapa hari yang lalu, aku sama mama ke grocery store. Ternyata, Ada jual ulekan di sini. Yaelah, berat-beratin dan niat banget bawa dari Indonesia 2 tahun yg lalu, Terus pas baru mau dipake udah pecah, karena palsu. Ternyata tuh ulekannya tidak terbuat dari batu asli, melainkan terbuat Dari semen. Jahat banget ya yg jual. Padahal udah aku Tanya sebelum beli, “Ibu, ini batu asli kan?” Ibunya jawab,”iya. Pastinya!”

Zzzzzz

Tau gitu enakan aku beli di sini Aja ya!
But, anyway.. Hambil hikmahnya aja. Untung-untung dapat pengalaman dan pelajaran Terus juga bisa ngasih rezeki sedikit buat yang jual.

So, hati-hati ya Teman-teman Kalo mau beli ulekan! Hehehe

xoxo

7th June 2014

Quote reblogged from The Beauty of Islam with 4,435 notes

Nikah is a contract that transfers responsibilities. Therefore know the man you’re thinking of marrying. Be sure that he is able to take care of you, more than your dad did. Islam empowers women with honor and dignity. Don’t settle for anything less.
— Nouman Ali Khan  (via yehdil)

Source: puspitasaria

5th June 2014

Post with 3 notes

so, you might wondering where have I been for these past weeks. I haven’t write anything here on my tumblr. First of all, because I’m so busy spending the time with my families while they are here. It’s tiring, but alhamdiallah I had so much fun. Basically, Di hari yang sama aku selesai final exam di hari itu juga aku sudah mulai jadi supir ke sana-kemari.

Perjalanan di mulai hari:

kamis, 8 mei 2014.
Lexington - St. Louis.
Waktu tempuh: 6 jam

Jumat, 9 mei 2014.
St. Louis - Paducah
Waktu tempuh: 4jam.

Jumat, 9 mei 2014.
Paducah - Lexington.
Waktu tempuh: 4 jam.

Senin, mei 12, 2014.
Lexington - Panama City.
Waktu tempuh: 10 jam

Selasa, mei 13, 2014.
Panama City - Pensacola. (Bolak-balik)
Waktu tempuh: 2 jam x 2

Rabu, mei 14, 2014.
Panama City - Orlando.
Waktu tempuh: 6 jam

Minggu, 18 mei 2014.
Orlando - Atlanta.
Waktu tempuh: 6 jam

Senin, 19 mei 2014.
Atlanta -Lexington.
Waktu tempuh: 6 jam

Rabu, 21 mei 2014.
Lexington - west Chester (bolak-balik)
Waktu tempuh: 2 jam x 2

Kamis, 22 mei 2014
Lexington - west Chester (bolak-balik)
Waktu tempuh: 2 jam x 2

itu baru yang di luar Kota Aja. Belum yang di dalam Kota. Capek banget! Subhanallah! Tapi Alhamdullilah masih di kasih sehat sama Allah!